Vlada imenovala novi odbor: Tufegdžić direktor Pošte

2

Član glavnog odbora Demokrata Dragan Tufegdžić izabran je za vršioca dužnosti direktora Pošte Crne Gore, potvrđeno je “Vijestima”.

Predsjednik Kluba odbornika te partije u Skupštini opštine Bar ranije je pominjan kao kandidat za novog direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), a na mjestu direktora Pošte zamijeniće Božidara Vuksanovića (DPS).

Tufegdžić je magistrirao marketing menadžment na Univerzitetu Mediteran u Podgorici, a diplomu ekonomiste stekao je na Univerzitetu Megatrend u Beogradu.

U njegovoj biografiji piše da je obavljao posao komercijalnog direktora u kompaniji “MontengragM”, a bio je izvršni direktor firme “Big Faktory”.

Posljednji angažman ima kao direktor marketinga u kompaniji “Geoinfo” iz Bara koja se bavi inženjerskim djelatnostima, dok je na početku karijere radio kao profesor u srednjoj školi.

Vlada je 18. marta imenovala novi Odbor direktora Pošte Crne Gore, a za članove su izabrani Igor Bulatović, Stojan Sjekloća, Aleksandar Dakić, Dijana Pejović i Marko Lalević.

Prethodno Vlada je razriješila stari Odbor direktora u kojem su bili Mirsad Džudžević, Faruk Kalač, Milan Martinović, Aleksandar Ljumović i Branko Femić.

2 Comments
 1. Stremljenje komentariše

  Evo ga ovi eksperti sa Sega Mega fakulteta za starlete i sportiste. Demokrate nemaju dva pismena clana.

 2. Berane komentariše

  Pa ovaj je kupio Megatrend kod Mice Jovanovica zvanog prevara u Beogradu i sad je expert. I magistrirao pazi maketing na pazi Mediteran fakultetu .E kukala nam majka.

  Ovaj Krivokapic je sve pomjesao i iznevjerio svaki princip nase borbe!

  Umjesto da politicare koje je imenom glasao narod stavimo u Vladu kao sto je u svim naprednim zemljama, mi stavljamo premlade eksperte u Vladu bez radog iskustva u vodjenju velikih organizacija. Cista konstrukciona greska!

  U javna preduzeca stavljamo lokalne politicare sa sumnjivim diplomama i bez ikakvog iskustva za mjesto gdje su postavljeni.A bas njih ne smijemo tamo vec obrnuto, tamo treba postaviti experte sa iskustvom iz te oblasti jer tamo mora biti struka a ne politika.

  I sta sad, moramo i ove da glasamo i da mijenjamo,idemo dalje. U pamet se narode!

  3
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.