Mladen Mikijelj

Vilijams: Odbranom na talentovani Turk Telekom

0

Prokletstvo evropskih gostovanja napokon je prekinuto prethodne sedmice protiv Litkabelisa u Litvaniji, a „plavi“ sada žele pobjedu koja bi bila važan korak ka narednoj fazi Evrokupa.

Košarkaši Budućnost Volija u srijedu od 19.45 sati u „Morači“ dočekuju Turk Telekom – finalistu ovog takmičenja iz prošle sezone, ali i ekipu koja je trenutno daleko od velike forme.

Svakako nas očekuje teška utakmica, u prvom duelu su nas savladali u neizvjesnoj završnici„, istakao je centar „plavih“ Džakori Vilijams.

Turski tim je u Ankari slavio sa 79:77, a osim tog trijumfa upisao je je još samo jednu pobjedu nakon 10 rundi Evrokupa.

Imaju veoma talentovan tim, kao i mnogo mogućnosti u napadu – tako da ćemo morati da se fokusiramo na našu odbranu„, dodao je Vilijams.

S druge strane, Budućnost ima skor 4-6, a meč sa Turk Telekomom dočekuje nakon tri vezana trijumfa.

Očigledno je da se sada osjećamo prilično dobro nakon tri pobjede koje su nam bile veoma važne da uđemo u ritam„, naglasio je Vilijams.

Momak za kojim su atraktivni potezi na terenu zagarantovani imao je poruku i za navijače.

Volio bi da dođu i da nas podrže, jer nas očekuje velika utakmica kako bismo napravili naredni korak ka drugoj fazi Evrokupa„, zaključio je Vilijams.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.