(VIDEO) Danas glasa u Šavniku a prije godinu dana psovao auto kolonu sa trobojkama sa terase!

9

Nikšićanin Nemanja Vukićević danas je bio u žiži javnosti nakon što je pokušao da iskoristi svoje glasačko pravo u Šavniku iako je isti iz Nikšića.

Portal PRESS ranije je prenio da Vukićević živi i radi u Nikšiću i nema nikakve veze sa Šavnikom, osim što je ove godine tamo upisan da glasa.

Poznat je snimak Vukićevića i tokom nekad aktuelnih kolona vozila sa trobojkama. Vukićević je naime raiširio državnu zastavu Crne Gore a kolonu psovao sa terase.

 

Vukićević je podsjećamo, rođen 1986. godine u Baru, godinama živi i radi u Nikšiću, gdje ima prijavljenu adresu u mjestu Vidrovan. Zaposlen je u nikšićkoj firmi “Ramel”, koja je u vlasništvu poslovnog partnera Blaža Đukanovića – sina predsjednika države Mila Đukanovića. Nemanja Vukićević je oženjen u Nikšiću sa M. R. V, koja je završila Srednju Ekonomsko-ugostiteljsku školu u tom gradu.

Postavlja se pitanje kakve on sada ima veze sa Šavnikom, ako je evidentirano da je godinama glasao u Osnovnoj školi “Ivan Vušović” u Nikšiću, pod šifrom “2PCAO62AO G6F0H0”.

9 Comments
 1. Harvi Kejtl komentariše

  Sve samo imenom i prezimenom,piz.a
  Kad je došlo glibomda glasa manji od makova zrna „ja mislim da imam pravo da glasam a vi kako hoćete“
  Ko PIZ.A ZADNJA.PIH

  1. Canon komentariše

   Pravi „Evropejci“!

 2. Srdjan Lonchar komentariše

  Razularena zivotinja, koja ZENE SMATRA NE-BICJIMA , ravnim stoci, koju muzjak poseduje. Dok vidi da ga snimaju on se dere iz svojih pluca: „Jebeeeem vam majkuuuu!Je*em ti majku u ustaaaa“ (SILOVACU VAM MAJKU!!! SILOVACU TI MAJKU ORALNIM SEKSOM!!!). Za to vreme neka njegova zenska ga smiruje: „NEMOJ TAKO!

  Ovo vam je DPS, sa kojima vishe niko nece ni u koaliciju!!! Rashko Konjevic juche reche u „Slobodnoj Zoni“ da ce na sledecim izborima ici sami (pokusace da izguraju 1%).
  .
  .
  .
  Ovaj „Komita“ Blaza Lopova (krade IZBORNA PRAVA SHAVNICHANA) je rodjeni Baranin, zaposlen u NK u firmi Blaza Djukanovica, profesionalni BLAZOV KOIMITA. Povrh svega je GOST SHAVNIKA-TURISTA GLASACH BLAZA LOPOVA NA IZBORIMA U SHAVNIKU.

  On je verovali ili ne – ozenjen. Zamisli!

  1. Bogom dan komentariše

   Uzet u registar !!!

 3. 100% crnogorac komentariše

  Milova Narko Biza

 4. Buta komentariše

  Ovo nesto ludo !!

 5. Жоржо komentariše

  Prosto ta ljubav, milosrđe i blagorodnost komitska i cpc-ovska iz njega izbija 🙂

 6. Qyu komentariše

  Dobro ljudi vise ,očito nekog u policiji treba uhapsiti!Pa nikad se nigdje nije mogla izdati lična karta na tuđu adresu bez pristanka vlasnika adrese!Koga vi svi stitite,o čemu pričate,sta radi SDT ovo je terorizam!!!

 7. pravo u metu komentariše

  Trebao bi ime da promjeni,jer kad su mu ime dalinisu ovakvog očekivali. Nemanjom se ne treba zvati.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.