Vermezović vodi Budućnost

0

Srpski trener Vladimir Vermezović novi je šef stručnog štaba Budućnosti, saopšteno je iz podgoričkog kluba. Navodi se da je ugovor potpisan na godinu i po. Vermezović je na kormilu Budućnosti zamijenio Dragana Kažića, koji je 27. novembra, tri kola prije kraja jesenjeg dijela sezone, dobio otkaz.
Ekipu je u finišu prvog dijela vodio trener mlađih kategorija Dejan Jelenić, u tandemu sa Božom Vukovićem. Vermezović je u dva navrata vodio Partizan, sa kojim je 2005. godine igrao osminu finala Lige Evrope. Trenirao je i južnoafričke klubove Kajzes Čifs i Orlando Pajrats, koji mu je bio i posljednji klub, 2014. godine.
Vermezović je na zvaničnom predstavljanu kazao da je projekat koji mu je predstavio predsjednik Borda direktora Žarko Burić jedan od najinteresantnijih i najizazovnijih sa kojima sam se susreo u posljednje vrijeme.
„Razgovarao sam sa mnogo mladih ljudi u klubu, ispunjenih idejama, energijom, optimizmom. Sve me to ubijedilo da prihvatim ponudu i vjerujem da ćemo svi zajedno doprinijeti da Budućnost ponovo bude ono što je bila kada sam bio igrač“, kazao je Vermezović.
On je kazao da će pokušati da od fudbalskog kluba napravi sistem koji funkcioniše kakav već imaju košarkaši i ženski rukometni klub.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.