17. 10. 2018. - 10:14

FLEŠ

Verbalni incident na podgoričkom aerodromu: Bivši pripadnik ANB-a izvrijeđao poslanika DPS-a!

Nesvakidašnj scena, koja zamalo nije prerasla i u fizički obračun, dogodila se prije deset dana na podgoričkom aerodromu, a akteri su bili jedan poslanik DPS-a i jedan bivši pripadnik ANB-a, saznaje Borba. Njih dvojica su se sreli u holu aerodroma, a bivši ANB-ovac je prišao poslaniku, inače sa sjevera Crne Gore i uputio mu niz teških riječi. Tokom verbalnog napada na poslanika DPS-a i člana jednog važnog skupštinskog tijela, penzionisani pripadnik ANB je u više navrata pominjao i premijera Duška Markovića, s kojim je taj poslanik u dobrim odnosima. Sve to se dešavalo pred više svjedoka, a kako saznajemo, poslanik DPS-a nije odgovarao na optužbe koje su izrečene na njegov račun.
Nakon što mu je u lice sasuo bujicu teških riječi, nekadašnji pripadnik ANB-a udaljio se sa lica mjesta, a poslanik DPS-a nije želio da prijavi slučaj policiji na aerodromu, iako je imao više svjedoka ove nemile scene. On je saopštio policiji da ne želi da slučaj prijavljuje pa nije sačinjena službena zabilješka.
Redakcija portala je kontaktirala pomenuta lica (imena poznata redakciji) ali oni do objavljivanja teksta nijesu odgovarali na poruke i pozive.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *