Veljović saopštio u Skupštini: Ubistvo Duška Jovanovića neće biti rasvijetljeno do kraja, ako se ne pojavi neki novi detalj!

1

Direktor Uprave policije Veselin Veljović saopštio je da u ovom momentu, ako se ne pojavi nešto novo, neka nova činjenica, ubistvo Duška Jovanovića neće biti rasvijetljeno do kraja.

“Svjesno sam nedavno rekao to što sam rekao, a to je da je umor nadležnog tužioca u noći kada je ubijen vlasnik i urednik “Dana” Duško Jovanović, razlog je što do danas do kraja nije rasvijetljen slučaj njegovog ubistva. Ne kažem da je bilo svjesne namjere, ne da bih prebacio odgovornost na neki drugi organ. Saopštio sam to u dobroj namjeri, ni policija ni tužilaštvo, ne mogu uraditi više. Da li je to dovoljno, mislim da nije. Da li će se pojaviti neki novi detalj, neka nova činjenica ili neki događaj, ne znam. Ovo su realne činjenice. Ukoliko se ne pojavi nešto novo, slučaj ne može biti doveden do kraja. Realno sam optimista, ali istina je takva. Ne radi se ovdje o nedostatku političke volje. Nije to nemoć organa nego ne može se više iz objektivnih razloga, rekao je Veljović danas u Skupštini.

Dodaje i da smo “bili proaktivniji ne bi nam se desila greška čiji smo svi danas taoci”.

1 Comment
  1. Bajo komentariše

    Dakle,treba ubica da se sam javi. Ubice, culi ste !

    4
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.