Veljović: Prioritet bezbjednost građana

Veljović: Prioritet bezbjednost građana

Crna Gora je stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbjednost svojim građanima i turistima, poručio je direktor Uprave policije Veselin Veljović.
Povodom incidenata koji su se dogodili u jeku turističke sezone, a koji imaju obilježja narušavanja javnog reda i mira i drugih prestupa, Veljović je rekao da je crnogorska policija odlučna i sposobna da zaštiti svakoga ko se zatekne u Crnoj Gori.
„Crna Gora je stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbjednost svojim građanima i turistima. Nekoliko izolovanih i nemilih događaja, koji su proizvod neodgovornosti pojedinaca, rasvijetljeni su i procesuirani“, kazao je Veljović agenciji MINA.
On je pozvao građane da svojim ponašanjem doprinesu redu i bezbjednosti, i tradicionalnom gostoprimstvu zbog kojeg je Crna Gora prepoznata na svjetskoj turističkoj mapi.
Veljović je naglasio da Uprava policije u saradnji sa drugim državnim organima obezbjeđuje povoljan bezbjednosni ambijent za svakog građanina i garantuje bezbjednost i sigurnost gostima i turistima.
„O tome svjedoči brzo rasvjetljavanje tih događaja kroz odlučne i efikasne aktivnosti policijskih službenika, sa kojima ćemo još snažnije nastaviti“, zaključio je Veljović.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *