Velika akcija: Srpski operativci češljaju firme čiji su vlasnici crnogorski državljani u Srbiji!

3

Srpski operativci su pokrenuli veliku akciju provjere svih firmi u Srbiji čiji su vlasnici crnogorski državljani, ekskluzivno saznaje Borba.

Potvrđeno nam je da je operativcima naloženo da sačine spisak svih firmi, kao i da provjere njihovo poslovanje zadnjih godina.

Pod posebnom lupom su finansijske transakcije tih preduzeća ka Crnoj Gori, kao i imovinu koju posjeduju u Srbiji.

“Bezbjednosna služba u Srbiji se poslednjih mjeseci konsolidovala i krenuli su sa akcijama provjera imovine crnogorskih državljana, kao i firmi koje se vode na lica iz Crne Gore ili njima bliskim osobama. To zahtijeva detaljnu analizu i provjere, ali najvažnije je da se krenulo u istragu”, kaže naš izvor iz bezbjednosnih krugova.

Sumnja se da se preko tih firmi, koje su pod lupom, pere sumnjivi novac iz Crne Gore i u Srbiju ubaca u legalne tokove.

Naime, u vlasništvu Rajka Kuljače, bivšeg gradonačelnika Budve i funkcionera DPS-a nalaze se brojne ekskluzivne nekretnine, a one se vode na njega ili njemu bliska lica.

Riječ je o stanu u ulici Prote Mateje broj 60 u Beogradu, nepokretnosti vrijednoj više stotina hiljada evra, poslovnom prostoru na Novom Beogradu od kojeg prihode stiče izdajući ga banci, kući na Crvenom krstu u fazi adaptacije, prostoru u Karađorđevoj broj 36 veličine 200 kvadratnih metara, stanu u ulici Cara Nikola u Beogradu, kao i nepokretnostima u Novom Sadu i Valjevu.

Borba ekskluzivno otkriva: Srpski operativci popisuju imovinu DPS funkcionera i biznismena u Srbiji!

3 Comments
  1. Xxxxc komentariše

    Sram ga bilo, ogloda ovu državu pa i dalje na slobodu, eh da je jedini, njih bas interesuju vjera i bog, samo njihovi dzepovi, toliko vole ovu drzavu

  2. locka komentariše

    Znaci da Zakon o vjeroispovijesti nije usvojen cg drzavljani bi mogli i dalje da peru novac? Crna Srbija…

  3. Aleksandar komentariše

    Hijene prave,ovamo u CG gaze sve što je srpsko a tamo beru plodove..hapsite sve redom te Bogohulnike.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.