Borba ekskluzivno otkriva: Srpski operativci popisuju imovinu DPS funkcionera i biznismena u Srbiji!

4

Srpski operativci dobili su nalog da otkriju i evidentiraju svu imovinu vrha DPS-a i biznismena iz Crne Gore, koja se nalazi u Srbiji, ekskluzivno saznaje Borba.

Prema našim saznanjima, po tom planu se uveliko radi već nekoliko mjeseci. Takođe, operativci su otkrili i identitet osoba na koje su lica iz Crnr Gore prepisivala svoju imovinu u Srbiji, kako bi sakrili tragove.

tkriveni su stanovi u Beogradu i u Novom Sadu, ali i imovina na Zlatiboru i Kopaoniku.

“Sva imovina je fotografisana i svi podaci o porijeklu iste su u obradi. Sve to je rađeno poslednjih nekoliko mjeseci, a sve to će biti i objavljeno, kazao je naš izvor.

Slična akcija se vodi i u inostranstvu a u čitav posao je uključen i tim međunarodnih advokata.

“Sve zemlje gdje čelnici DPS—a imaju imovinu, do koje su došli u poslednjoj deceniji, pristale su na saradnju. Takođe, otkrivena je i imovina koja se vodila na potpuno anonimna fizička lica, iako su neke nekretnine pokušali da sakriju na taj način”, potvrdio nam je naš izvor.

Istražitelji su ušli i u trag prljavom novcu mafije iz Crne Gore kojim je kupovano zemljište i građeni poslovno-stambeni kompleksi.

“Kriminalci iz Podgorice, Kotora, Bara i Budve su pod policijskom istragom pod sumnjom da kupovinom nekretnina i otvaranjem hotela i drugih ugostiteljskih objekata peru sumnjivo stečen novac“, tvrdi naš izvor.

4 Comments
 1. Nikola komentariše

  Ja sam mislio da ulozim novac u Srbiju i kupim apartman na Zlatiboru, ali odustajem posle ove informacije.

  1. Dragan komentariše

   E suze mi krenuse zbog toga sto si ti odustao…aj miči se časti ti!

 2. Komsija sa Poda komentariše

  Ako to rade nasumice i bez naloga tužioca onda je Srbija policijska Država. Ne znam ko vam ovo plasira ali mislim da to ne znate ni vi i da pojma nemate što pišete.

 3. […] Borba ekskluzivno otkriva: Srpski operativci popisuju imovinu DPS funkcionera i biznismena u Srbiji! […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.