Velika afera na pomolu: U notesu uhapšene Tijane Ajfon i tajkuni iz Crne Gore!

Velika afera na pomolu: U notesu uhapšene Tijane Ajfon i tajkuni iz Crne Gore!

Tijana Maksimović, odnosno Tijana Ajfon, koja je uhapšena u akciji policije za podvođene i prostituciju dok je ilegalno u čamcu pokušala da pređe u Republiku Srpsku sa još tri devojke, na spisku svojih mušterija imala je i tajkune iz Crne Gore.

Turbo prostitucija – za razliku od elitne prostitucije u kojoj se obrću mnogo veće sume, ali i u kojoj je i diskrecija mnogo veća – podrazumijeva balkansku kombinaciju starleta i zvezdica “u pokušaju”, eksponiranih po tabloidima i rijaliti TV sadržajima, sa mušterijama u vidu novokomponovanih bogataša i likova sa one strane zakona, koji vole da eksponiraju svoju novostečenu moć i imetak, ali i da se hvale “trofejima”.

700 evra za dan

Tijana Ajfon usluge naplaćuje po formiranom cjenovniku, a u njenom notesu su nađena imena i tajkuna iz Crne Gore.

Kako “Blic” saznaje od upućenih u ovaj ilegalni biznis, Tijana Ajfon za dan zaradi 700 evra, a za jednu noć oko 500. To je osnovni cjenovnik koji se mijenja u odnosu na to da li je posao van granica Srbije, da li u njemu učestvuje više devojaka i muškaraca, te da li su u pitanju stalne mušterije i koliko su “zahtjevne”.

– Na primer, kada radi u Crnoj Gori sedam dana, onda naplati 2.250 evra za cijelu nedelju, ali zahteva smeštaj i transport na višem nivou, kao i sitne poklone i večere tokom boravka. Od poklona prihvata sve: od zlata i skupih torbi, preko cipela, do telefona – kaže izvor “Blic” koji je želeo da ostane anoniman.

Tijana Ajfon je u velikoj policijskoj akciji “Kristal” uhapšena u čamcu sa još tri drugarice. Riječ je o S. P. (32) iz Beograda, J. D. (27) iz Mladenovca, te malo poznatijoj Sofiji Gačić (27) iz Beograda.

Related posts

5 Comments

 1. Kafanski filozof

  Pa koji idiota placa ovu majmunsku facu 700 evra?.
  Nekada nam je svet zavidio nasim balkanskim lepim zenama!.
  Sad izgledaju sve iste sa operisanim majmunskim facma, iztetovirane kao amsterdamske kurve, i glupe da ne mogu da sastave dve recenice!.
  Od lepotica postase psihotraumaticne , izkompleksirane sponzoruse!.

  62
  Reply
 2. Traktorist

  Munjo ali ovi naši gxuze svaka im čast, ako dobijem na loto ima da sa ove rospije častim sebe, tebe i gospodstvo kafanski.

  4
  21
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *