Vazura u zemlji čuda: Čekamo da vidimo u čemu je problem, Severini se duguje samo bonus

0

Novi problem za trenera Partizana Igora Duljaja pred gostovanje u Surdulici, i to najveći od početka drugog dijela sezone!

Osim što neće moći da računa na povrijeđenog Mateuša Saldanju i suspendovanog Nemanju Nikolića, na raspolaganju mu najvjerovatnije neće biti ni Ksander Severina, koji je zbog određenih dugovanja kluba prema njemu odlučio da do daljnjeg napusti Humsku.

Nedugo pošto se ova informacija pojavila u javnosti, oglasio se i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je potvrdio da mu se duguje “samo za bonus“, ne i za plate.

“Severina je juče bio na treningu i ono što želim da naglasim je da mu se ne duguje nijedna plata. Danas se nije pojavio na treningu, čekamo da vidimo u čemu je problem. Čuli smo se sa njegovim menadžerom i nema osnova za raskid. Nadam se da će sve biti u redu. Jedino što mu se duguje je bonus u iznosu od 25.000 evra, ali ponavljam, to nije osnov za raskid ugovora. Ako se ne pojavi na treningu, biće kažnjen od strane kluba, kao što je bio slučaj sa Dijabateom“, izjavio je Vazura za “Informer“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.