Važan susret: Lideri DF-a, Ujedinjene i SNP-a na sastanku kod Mitropolita Amfilohija

Važan susret: Lideri DF-a, Ujedinjene i SNP-a na sastanku kod Mitropolita Amfilohija

U Cetinjskom manastiru večeras je održan sastanak mitropolita Amfilohija sa liderima Demokratskog fronta Andrijom Mandićem, Nebojšom Medojevićem i Milanom Kneževićem. Iako je, kako nam je potvrđeno, bio pozvan i predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, on se nije pojavio.

Sastanku je prisustvovao i lider SNP-a Vladimir Joković, kao i Goran Danilović, u ime Ujedinjene.

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević nije bio raspoložen da daje izjave nakon sastanka.

“Ja sam na partijskom koktelu. Nijesam se ni sa kim svađao, pa nema razloga niko da me miri. Nemam nikakav dalji komentar”, rekao je Knežević u izjavi našem portalu.

“Povodom informacije da je u toku zajednički sastanak predsjednika Demokrata Alekse Bečića, lidera DF-a i Mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija na Cetinju, a koju je vaš portal objavio, ističemo da ista nije tačna. Takođe, i druge informacije koje ste naveli u istom tekstu su apsolutno netačne.

U cilju istinitog informisanja javnosti, ovim putem demantujemo objavljene navode”, saopštili su iz Demokratske.

Kako navode dobro obaviješteni izvori, cilj sastanka je mitropolitova namjera da lidere DF-a izmiri sa Aleksom Bečićem, kako bi zajednički koordinisali naredne akcije protiv crnogorskog režima, a sve sa ciljem povlačenja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti. Međutim, od toga izgleda nema ništa, jer se niko u ime Demokrata nije pojavio kod Mitropolita.

Related posts

11 Comments

 1. Yo

  Ako ih mitropolit ne dovede u red niko drugi ni nece samo nadam se da Juda ne sjedi u nekome od njih,dovoljan je bio onaj iz SDP .

  21
  Reply
 2. Savo Licina

  Aleksa Becic je americki spijun. Eglezi ga totalno kopntrolisu. Narod ne smije da glasa za tu prevarantsku stranku! Isti su kao Pozitivna, becic je ka pajovic orginal!

  11
  3
  Reply
 3. Lepi Mića

  PLASIRANJE DEZINFORMACIJA JE OČIGLEDNO VAŠ POSAO KOJIM ŠTETITE MITROPOLITU I MCP I SVAKOM DOBRONAMJERNOM GRAĐANINU CRNE GORE – CRNOGORCU, SRBINU I DRUGIM NACIJAMA KOJE DOSTOJANSTVENO ŠETAJU NA VELIČANSTVENIM LITIJAMA!

  12
  2
  Reply
  1. Marsovac

   A sto fali Milacicu? Ti si mnogo hrabar heroj, kad komentarises po internetu. Milacic je na ulici, sa omladinom, sa svojim narodom! Marko je gospodin i pravi borac! A ti kukavice mozes samo da sikces kao zmija!

   Reply
 4. Yo

  Sramota ce biti opet izborna kampanj Demokrata gdj ,a omalozavat ce sve sto je DF uradio i riskirao da ovu neman zaustavi.Srsmota.ce se opet boriti protiv DF i nazivazi ih bukscima

  Reply
 5. milica1

  Treba neko svesteno lice , neki obrazovan, pametan Svestenik, da se kandiduje za Predsjednika Crne Gore! Neka mu Crkva da blagoslov! Potucice narkomana Mila do nogu! Za mila vise nije niko normalan i ko gram obraza ima !!!!

  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *