Vaterpolo bum: Igor Milanović iz Zvezde na klupu Partizana!

0

Govorkalo se, sad je zvanično: Igor Milanović je novi šef stručnog štaba Partizana.

Prošle sedmice je napustio klupu Crvene zvezde, pod obrazloženjem crveno-belih da zbog smanjenja budžeta ne mogu da prate njegove finansijske zahteve, da bi sinoć potvrdio da preuzima brigu o velikanu sa Banjice, koji se poslednjih godina tetura u ekonomskom, organizacionom i rezultatskom smislu.

„Da, u Partizanu sam sad kao šef struke. Rano je da bilo šta pričam, sve će biti jasnije za dan, dva. U svakom slučaju, dogovorili smo se da ugovor bude na dve plus dve godine“, objavio je Milanović na stranicama Sportskog žurnala da se vraća u klub kog je 2011. doveo do titule prvaka Evrope.

Milanović je proslavljeni vaterpolista, dokazan i kao trener, s obzirom da je posle Partizana radio u Pro Reku, s kojim je takođe pokorio Stari kontinent. Vodio je još Galatasaraj, Valjevo i Crvenu zvezdu, a njegov dolazak među crno-bele neki smatraju i kao pokušaj aktuelnog rukovodstva da amortizuje nezadovoljstvo bivših asova okupljenih oko inicijative za sazivanjem Skupštine na kojoj bi došlo do korenitih promena u vrhu kluba.

Prvobitno, bila je zakazana za 21. jun, ali je zabrana okupljanja usled pogoršane epidemiološke situacije odložila skup. Ne zna se za kad.

Direktor Tatijana Rakas uverava da razloga da se ona smeni sa funkcije – nema.

„Napornim radom sam pomogla Partizanu da opstane. Sve sam pozvala da se pogledamo u oči, kako bismo u složenoj situaciji zajedno našli rešenje. Vidim da me napadaju, pričaju svašta, rade stvari koje nisu u interesu kluba. Nisam član Skupštine, direktor sam i tu sam potpuno zakonito. Ne mogu da me promene na osnovu priča. Da se pogledamo, pa da vidimo“, dodala je Rakas za Žurnal.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.