Vacić: Milo napadom na imovinu Crkve ujedinio srpski narod

Vacić: Milo napadom na imovinu Crkve ujedinio srpski narod

Moj stav je apsolutno protivljenje tom Zakonu o slobodi vjeroispovijesti, koji nema utemeljenje ni u kakvom pravu, već u sili i kako je rekao veliki Srbin baš iz Crne Gore Vladika Njegoš a to je Tirjanstvu stati nogom za vrat, to je ljudska dužnost najsvetija i privesti tiranina poznaniju prava. Mislim da će naš narod u Crnoj Gori, srpski narod, izvojevati tu borbu za odbranu svetinja jer ne može niko da otme, rekao je Miša Vacić, predsjednik Srpske Desnice.

Kaže da će narod do cilja doći mirnim demokratskim putem, litijama, molitvama.

“Lično sam učestvovao u molebanu i litiji koja je održana ovdje u Beogradu. Pripadnici Srpske desnice učestvuju u svim gradovima gdje se održavaju litije, a to uvijek crkva pokreće, to nije više politička stvar, nego uopšte naša srpska stvar i mislim da svi treba da budemo jedinstveni u odbrani svetinja i vrlo sam ponosan što su Srbi širom svijeta i u rasejanju u srpskim zemljama stali solidarno sa braćom u Crnoj Gori. Vidimo u svim gradovima Republike Srpske, vidimo širom Srbije od Kosova i Metohije do Vojvodine i konačno nas je jedna nesreća ujedinila, pošto nažalost u sreći se često razilazimo, rekao je on.

Navodi da je u Baru 40 vatrogasaca odbilo poslušnost i to će biti sve češće na lokalu, čak i funkcioneri DPS-a okreću leđa vlastima jer vide da je cjelokupan narod Crne Gore protiv nenarodnog zakona.

“I tako hvala Milu što je pokrenuo ovu inicijativu jer je probudio srpski narod i mi imamo srpski inat što je najjače oružje. Definitivno se ta solidarnost prelila i sa Crne Gore na Srbiju, navodi on.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *