Mladen Mikijelj

Urinom pulenu Rađenoviću za vrtić u Budvi kriv i Mandić

0

Blažo Rađenović, nosilac liste Ure za predstojeće izbore u Budvi, podržao je protest roditelja za zaštitu centralnog vrtića u toj opštini.

On je poručio da su za vrtaić isključivi krivci Opština Budva, Vlada Crne Gore i predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

“Podržavam zakazani protest roditelja i samim svojim prisustvom na protestu u utorak daću doprinos u borbi za ispravljanje ove nepravde prema vrtiću i prostoru za naše mališane. Gro je ovakvih i sličnih situacija, gdje je i neodgovorna izvršna vlast iz lokalne samouprave, ali i Vlada Crne Gore da bi izašla u susret investitorima planirala prostor na štetu građana i nauštrb u konkretnom slučaju naše djece“, izjavio je Rađenović, pa nastavio:

„Najodgovornije za ovu situaciju smatram lokalnu samoupravu i izvršnu vlast, kao i premijera Milojka Spajića, ministra prostornog planiranja Janka Odovića i predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, zato što institucije neće da rade svoj posao. Jedino što preostaje jeste protest koji su roditelji najavili“, zaključio je Rađenović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.