URA odgovorila DPS-u: Džabe krečite – vaša medijska propaganda je razbijena u paramparčad

6

Iz Građanskog pokreta URA odgovorili su na reagovanje DPS-a istakavši da “džabe kreče i da je njihova medijska propaganda sinoć razbijena u paramparčad”.

“Nakon što im je partijska propaganda koju su instalirali na rukovodećim mjestima, a na taj način i u svim segmentima programa na tzv. javnom servisu sinoć razbijena u paramparčad, javili su se danas iz DPS-a ne bi li bezuspješno prekrečili svoje sramne uloge u crnogorskom društvu jer to za njih sinoć nijesu uspjeli oni koji su se stavili u ulogu njihovih branitelja”, navode iz URE u odgovoru.

Oni ističu i da umjesto toga da se iz DPS-a okrenu eventualnom saniranju svog stranačkog propadanja ova partija “na zgarištu svoje propale politike koja je 30. avgusta doživjela pravi krah (i to na izborima u njihovoj organizaciji), svakodnevno tobože lamentira nad sudbinom Crne Gore.

“Crne Gore koju su prethodno degradirali, ponizili, otuđili, rasprodali, opljačkali, zavadili i htjeli u konačnici da od nje nprave vječnu despotiju. Na svu sreću, građani su prozreli takve namjere i ovu partiju na izborima poslali gdje je već odavno trebala da bude – u opoziciju”, ukazuju iz URE.

“Uzgred, pošto im ni fabrikovanje međunacionalnih tenzija i netrpeljivosti nije pošlo za rukom jer građani Crne Gore su tradicionalno naviknuti na suživot i multikonfesionalnost sada očajnički i anahrono žele da cijelu državu i građane zarobe u prošlost. U vrijeme kada je ova partija i nastala, u mračnim devedesetim i kada je odmah na početku svog postojanja širom ovog regiona u ratu okrvavila ruke. U tim događajima DPS je uspio da izvuče svoje ratno profiterstvo uvezano sa kriminalom i jednom ideologijom koja je odavno poražena u cijeloj Evropi”, saopšteno je iz ovog političkg subjekta.

Kažu i da “sada kada je vrijeme pokazalo da je majstorsko rešeto, a DPS-ovi partijski prvaci da su vođe kriminalnih grupa koje i dalje obnašaju najviše državne funkcije, ali ne zadugo, i kada im se partija dijeli u frakcije a članstvo osipa i podržava nove čiste političke snage ostali su zbunjeni i uplašeni za svoju zasigurno ne slavnu političku budućnost”.

“Ako išta preostane od njihove partije moraju se učiti demokratiji i jednoj novoj političkoj stvarnosti u kojoj će Crna Gora biti kuća svih njenih građana okrenuta modernim, evropskim državama zapada, država vladavine prava u kojoj se više nikada neće desiti da jedan Milo Đukanović, Migo Stijepović, Svetozar Marović, Brano Gvozdenović, Petar Ivanović i ostali budu na najvišim državnim funkcijama”, zaključuju iz URE.

6 Comments
 1. Q komentariše

  Dok i posljednji Milogorac seta RTCG-om napretka nece biti.

 2. Traktorist komentariše

  Na RTCG treba dovesti genocidaše ili dritanove cetnikklerofasiste,

 3. Darko komentariše

  Bice Crne Gore jos ali ti Dritanice si na smetlistu skupa sa Ristom sotonom

  1
  6
  1. Istvan komentariše

   Madjari bi za Q,Darko,Traktoristu samo rekli :
   “Lo foso sadbo”
   Neka se sami pobrinu za prevod.

   1
   3
   1. Darko komentariše

    Mrs govnaro !!

  2. Prle komentariše

   Popuši malo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.