Uniprom dobio nagradu za kvalitet

0

Kompanija Uniprom dobila je sinoć prestižnu internacionalnu nagradu za kvalitet ESQR 2024 na svečanoj ceremoniji koja je održana u Briselu. Nagradu  je primio vlasnik kompanije, Veselin Pejović.

Konferencija pod nazivom „ ESQR’s Best Quality Leadership Awards 2024“ održala  se u nedjelju, 30. juna 2024. u Briselu, gdje su i nagrađene odabrane kompanije, organizacije, institucije i javne uprave iz Evrope, Azije, Amerike, Afrike i Australije.

„Nagrada „Best Quality Leadership Awards 2024“ je veliko priznanje za liderstvo i korake vođene inicijativom za poboljšanje i unapređenje kvaliteta i drago nam je što se crnogorska kompanija našla u krugu ovako velikih svjetskih kompanija. Crnogorska industrija ovim je dobila  potvrdu svog kvaliteta kroz  nagradu koja predstavlja važan korak u prepoznatljivosti Crne Gore kao biznis destinacije -“ izjavio je Veselin Pejović, vlasnik kompanije Uniprom.

ESQR, čije je sjedište u Švajcarskoj, bavi se strateškim pitanjima u upravljanju kvalitetom i promoviše kulturu kvaliteta i kontinuiranog poboljšanja kvaliteta kroz svoje godišnje konvencije, koje služe kao globalni forum za usavršavanje tehnika upravljanja kvalitetom, ali su i prilika za sjajno poslovno umrežavanje.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.