Ulcinj: SDP dobio mandat, Demokrate ne

0

Socijaldemokratska partija SDP je na ponovljenim izborima na biračkim mjestima u Osnovnoj školi Derza i Javnom-komunalnom preduzeću u Ulcinju osvojio 41 glas čime je dobio mandat u Skupštine opštine Ulcinj, pokazuju nezvanični rezultati na današnjim ponovljenim izborima. Demokrate nijesu uspjele da obezbijede mjesto u lokalnom parlamentu.
Prema nezvaničnim podacima DPS je osvojio 80 glasova više u Ulcinju nego 4. februara. Ipak i pored većeg broja glasova DPS je izgubio jedan mandat, pa će u Opštini Ulcinj imati osam mandata,
Socijaldemokrate su prema prvim rezultatima zadržale tri mandata, isto koliko su osvojili i na izborima održanim 4. februara.
U Skupštini opštine Ulcinj DPS i FORCA će imati po devet odbornika, Koalicija Probudi se Ulcinju sedam, DUA i SD po tri, dva Građanski pokret URA, a Bošnjačka stranka i SDP po jednog odbornika.
Na ponovljenim izborima na dva biračka mjesta (broj 13 i 34) u Ulcinju do 20 sati glasalo je 62,7 odsto birača, što je za 6,1 odsto više u odnosu na lokalne izbore koji su održani 4. februara, saopšteno je iz Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).
(cdm.me)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.