Uhapšeno osam osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola i prekoračenja brzine

0

Policija je u Crnoj Gori, tokom prethodnog dana, zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, uhapsila osam osoba.

Podgorička policija je u ulici Vlada Martinovića kontrolisala vozača Lj.U. (27) iz Tuzi. Alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,37 g/kg, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, policija je u Glavnom gradu kontrolisala i M.M. (24) i uhapsila ga zbog upravljanja vozilom brzinom od 113 km/h na dionici puta gdje je brzina ograničena na 60 km/h.

U Danilovgradu je uhapšen D.V. (57) koji je alkotestiran i kome je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,27 g/kg.

M.Š. (21) je sankcionisan u Bijelom Polju, u mjestu Potkrajci. On je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovalo još jedno vozilo, u kojoj nije bilo povrijeđenih. Kod M.Š. je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi od 1,01 g/kg, navode u policiji.

Mojkovačka policija je uhapsila E.Š. (36) koja je upravljala vozilom pod dejstvom alkohola. Ona je kontrolisana u mjestu Lepenac i kod nje je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,94 g/kg. Uz prekršajnu prijavu E.Š. je privedena nadležnom sudiji za prekršaje.

U Beranama je u mjestu Rudeš uhapšen S.Ć. (40) kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi od 2,02 g/kg.

“Uz prekršajnu prijavu je priveden nadležnom sudiji. Izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od 15 dana, tri mjeseca zabrana upravljanja motrnim vozilom i tri kaznena boda”, navode u Upravi policije.

Barska policija je uhapsila E.A. (31) kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,32 g/kg, a kod M.A. (30) u koncentraciji od 1,40 g/kg.

“Ova lica su lišena slobode i privedena nadležnom sudiji za prekršaje”, dodaju u policiji.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.