Uhapšeno 8 vozača za 24 sata!

0

Policija je u Kolašinu lišila slobode E.Š. (23) koji je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. E.Š. je kontrolisan u mjestu Lugovi i upućen je u medicinsku ustanovu radi testiranja na prisustvo opojnih droga koje je ovom prilikom utvrđeno.

E.Š. je uz prekršajnu prijavu priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

U Podgorici, u ulici 1. proleterske brigade kontrolisan jeF.Š. (19) iz Berana koji je upravljao vozilom brzinom od 122 km/h na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 60 km/h. On je lišen slobode.

Takođe, podgorička policija je lišila slobode D.N. (63) koji je kontrolisan u Lješkopoljskoj ulici i kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,63 g/kg.

U mjestu Mareza kontrolisan je S.J. (40) iz Danilovgrada i kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,31 g/kg.

U Glavnom gradu, u ulici Marka Miljanova je kontrolisana D.B. (28) kod koje je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,02 g/kg i onaje lišena slobode.

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su lišili slobode M.L. (37) iz Danilovgrada. On je alkotestiran i utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46 g/kg.

Pljevaljska policija lišila je slobode N.L. (41) koji je kontrolisan u ulici Narodne revolucije i alkotestiran. Utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,01 g/kg.

U mjestu Potkrajci u Bijelom Polju kontrolisan je M.S. (29). On je upravljao vozilom brzinom od 148 km/h na dionici puta gdje je ograničena dozvoljena brzina na 80 km/h.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.