Uhapšene tri osobe, čupali policajce u Nikšiću

0

Nikšićka policija uhapsila je R. L. (38), I. M. (20) i maloljetnika starog 17 godina zbog napada na policajce, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako su dodali, službenici saobraćajne policije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su u mjestu Dragovoljska ploča, vršeći redovnu saobraćajnu kontrolu, izdali znak za zaustavljanje vozilu marke „Audi“, nikšićkih registarskih oznaka koje se ovom prilikom nije zaustavilo već je nastavilo kretanje.

„Policijski službenici su se uputili za njim i sustigli ga, te utvrdili da se u vozilu nalaze tri lica – vozač R.L. (38) i saputnici I.M. (20) i jedno maloljetno lice staro 17 godina. Vozač je zatim odbio da se podvrgne alkotestiranju i pokušao da se udalji sa lica mjesta u čemu je spriječen od strane policijskih službenika. Pomenuti saputnici su u tom trenutku fizički napali policijske službenike čupajući ih za ruke i za djelove uniforme, sprečavajući ih da izvrše službene radnje. Tom prilikom policijski službenici zadobili su lake tjelesne povrede“, naveli su iz UP, pa dodali:

„Tri osumnjičena lica su uz upotrebu srestava prinude savladani, dovedeni u službene prostorije, te po nalogu tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“, zaključili su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.