Uhapšene dvije osobe, nisu poštovali mjere, prilikom pretresa pronađena droga

0

Podgorička policija juče je uhapsila P.P. (41) i B.N. (39) zbog nepoštovanja privremenih mjera Nacionalnog koordinacionog tijela za zaraze bolesti.

B.N. je inače bezbjednosno interesantna osoba.

Protiv P.P. podnijeta je i prekršajna prijavam jer je prilikom pretresa njegovog stana policija pronašla drogu i četiri mobilna telefona od kojih su dva sa posebnom kripto zaštitom.

“Podgorička policija je juče preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi bezbjednosno interesantno lice P.P. (41) u ulici Cetinjski put. Pretresom je pronađena opojna droga skank i četiri mobilna telefona od kojih su dva sa posebnom kripto zaštitom. U stanu je prilikom pretresa zatečeno bezbjednosno interesantno lice B.N. (39) koji je prekršio mjeru Nacionalnog koordinacionog tijela o zabrani okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

Oba lica su lišena slobode zbog kršenja ove mjere, odnosno zbog krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, dok je protiv P.P. podnijeta i prekršajna prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga. Nadležni tužilac je za ova lica odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.