Uhapšen Tivćanin zbog posjedovanja 74 grama heroina

1

Službenici Stanice kriminalističke policije u Odjeljenju bezbjednosti Tivat su u saradnji sa Odjeljenjem bezbjednosti Kotor došli do saznanja da jedno lice nastanjeno u Tivtu posjeduje određenu količinu opojne droge heroin.

D.M. (37) je juče oko 14.00 časova primijećen od strane policijskih službenika u naselju Seljanovo kako upravlja vozilom. Policija je pokušala da ga zaustavi radi kontrole, mešutim D.M. se na znak policije nije zaustavio.

Policijski službenici su nastavili kretanje za ovim vozilom kada su primijetili da lice koje je upravljalo vozilom kroz prozor odbacuje pakovanje sa određenim sadržajem za koje je kasnije utvrđeno da je riječ o opojnoj drogi heroin težine 69,1 gram.

Ovo lice je zaustavljeno i kod njega je pronađeno još 5,3 grama ove opojne droge.

Sa svim je upoznat nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem nalogu je D.M. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu.

1 Comment
  1. Ivi komentariše

    Policija slabo kontroliše granicu. Odakle tolika droga. Šta oni rade? Ovo je neverovatno. Umjesto da zavedu red, oni izgleda kunjaju nedje. I piju kafu. Treba da su od 0-24 na ulici i da muva ne može da preleti, ljudi ne nose maske. A ONI PIJU KAFU NEGDJE IZGLEDA.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.