Udruženje boraca ratova od 1990. će podržati Mandića na predsjedničkim izborima

0

Kao što je najavilo, Udruženje boraca ratova od 1990. godine Crne Gore će na predsjedničkim izborima podržati Andriju Mandića.

„Svojom kampanjom Mandić je jasno pokazao kako da izbavimo Crnu Goru, njene institucije, građane i vjerske zajednice od zloćudnog tumora podjela, sukoba, diskriminacije, organizovanog kriminala i potčinjavanja bilo kome i bilo čemu osim pravnom sistemu Crne Gore i interesima njenih građana“, naveli su u saopštenju.

Kako dodaju, snažne, stabilne, ugledne, miroljubive i dobrosusjedske Crne Gore ne može biti bez unutrašnjeg pomirenja, jednakosti svih građana i spremnosti na samokritiku koju je predsjednički kandidat Andrija Mandić jedini pokazao tokom predizborne kampanje.

„Sigurni smo da će Andrija Mandić, kao iskusan političar sa snažnom podrškom parlamentarnih političkih stranaka, svoje predsjedničke dužnosti obavljati u punoj saradnji sa Skupštinom i Vladom Crne Gore u skladu sa Ustavom i zakonom, a što je garant da kao lice, sa vojnim iskustvom, koje po Ustavu komanduje Vojskom Crne Gore na osnovu odluka Savjeta za odbranu i bezbjednost Crne Gore, neće dozvoliti uvlačenje Crne Gore u ratne avanture i sukobe za bilo čiji ineres izvan interesa i mirovnih obaveza Crne Gore. Pozivamo svoje članstvo da masovno izađe na izbore i, za sebe i bolju Crnu Goru, zaokruži broj TRI“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Radan Nikolić.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.