UCG: Sačekaćemo još 100 dana kako bismo podvukli crtu i jasno vidjeli učinjeno

4

Ujedinjena Crna Gora (UCG) ostaje pri javno izrečenom stavu da prvih 200 dana rada Vlade „moramo biti strpljivi“.

Iz UCG su poručili u izjavi za IN4S da to ne znači da ne vidimo svaki napravljeni korak, neke smo čak i komentarisali, ali smatramo da politička kultura zahtijeva da održimo riječ.

„Isto to držanje riječi, preciznije, ispunjavanje datih obećanja očekujemo i od Vlade, čime bi se stvorila nova politička kultura u Crnoj Gori – princip odgovornosti. „Jubilej“ 100 dana rada Vlade primamo k znanju. Podsjetnik i Vladi, ali i svima nama, da je prošlo već pola obećanog i traženog vremena, a da nije završeno, nažalost, dovoljno. Još uvijek čekamo smjene partijskih ćelija bivšeg režima, čekamo da država krene u odlučan okršaj sa kriminalom i korupcijom, da se zaustave prijetnje pojedinaca državi u vidu ucjena otpuštanjem radnika…“, istakli su iz UCG.

Nastavićemo svojim konstruktivnim predlozima – zakonskim, političkim i kadrovskim – i dalje da doprinosimo započetom procesu oslobođenja Crne Gore, ali i da čekamo svršetak narednih 100 dana kako bismo podvukli crtu i jasno vidjeli učinjeno, ili ono što nije urađeno a očekivano i obećano je, zaključili su iz UCG.

4 Comments
 1. Ivi komentariše

  Nijesu oni malo uradili. To ipak nije tačno. Ali krediti tajno, e to….. Nemojte, sve vičemo. Nijesu, nego dosta. Kredit i policija, uh!

  4
  4
 2. Ivi komentariše

  Da! Kredit Udba i Policija=ne valja. Radili su. Ovaj mali korak koštao je korak u večnost. Skup je bio. DA! DAĆEMO JOŠ 100.

  3
  2
 3. TomoP. komentariše

  Oni su uradili ono sto je bio cilj a to je da df drze sto dalje od vlade. To je bio strateski cilj i njih i njihovih vodja iz sjenke. Siguran sam da ce nakon izbora u nk, gdje ce front bukvalno da odere, morati pristati na rekonstrukciju vlade ili ce ista da bude oborena sto potpuno podrzavam. Vlada nista nije uradila sto se od nje ocekivalo jer je pretezno cine nesposobni i nemusti likovi koji jos nijesu svjesni ni sta im se desilo. Posebno ministar policije, ministarka javne uprave a tek ministarka odbrane su pokazali da su takav izbor da je jedino dps njima zadovoljan.

  11
  1
  1. LipaLipa komentariše

   …TomoP, … ko bi mogao skrajnuti Front(lideri) da oni kedibilni, ma niko, …lako crnog “ocrniti” sto se i desilo. … posle izbora u NK, ako front, vlast, nesto bi i moglo, … sve govori, najbolje oni sami, nita od “pobjede”, … apostoli nesposobni, svi vidimo da je obrnuto, … Vlasa ono sto moze, vise no sto narod ocekivao, … aj’ zdravo, …

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.