U Stokholmu ranjen Miloš Saveljić (28) porijeklom iz Danilovgrada: Mafija u žestokog momka sasula kišu metaka!

U Stokholmu ranjen Miloš Saveljić (28) porijeklom iz Danilovgrada: Mafija u žestokog momka sasula kišu metaka!

Nepoznati napadači sasuli su rafal u Miloša Saveljića zvanog Crni (28), porijeklom iz Danilovgrada, ispred kluba “Vavilon” u centru Stokholma. Njemu se ljekari bore za njegov život. Saveljić je ortak Kristijana Golubovića.
-Saveljić je kritične večeri sa bliskim prijateljem došao u pomenuti klub. On se kratko zadržao u lokalu, da bi nekoliko minuta poslije ponoći izašao iz kluba i krenuo ka parkingu, gdje je parkirao BMW X6 koji je vozio. U tom trenutku naišao je audi i napadač je iz automobila u pokretu osuo rafalnu paljbu na Saveljića, prenose švedski mediji.
Napadači su u Saveljića ispalili najmanje deset metaka iz automatskog oružja, a potom pobjegli u nepoznatom pravcu. Saveljić je u pucnjavi zadobio teške prostrelne rane i trenutno se nalazi u kritičnom stanju.
Saveljić je navodno vlasnik firme “MS reisen” iz Bugarske, koja posluju po čitavoj Evropi, a spekuliše se i da drži nekoliko klubova u Njemačkoj i Holandiji, kao i da se bavi pretprodajom vozila. Više puta je dovođen u vezu sa raznim kriminalnim aktivnosti. Sumnja se da su uzroci ovih napada upravo nerašćišćeni računi u kriminalnom miljeu.
Saveljić je od ranije poznat inostranoj policiji i već je osuđivan. Njega su pojedini mediji dovodili u vezu sa jednim od žestokih momaka beogradskog podzemlja tokom 90-ih Kristijanom Golubovićem, koji trenutno služi zatvorsku kaznu zbog dilovanje droge.
Spekuliše se da je Saveljić u Švedsku nedavno doputovao kako bi naplatio dug od 100.000 evra koje mu duguje izvjesni turski državljanin.
U gotovo identičnoj pucnjavi Saveljić je ranjen i 2016. u Dizeldorfu u Njemačkoj.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *