U šest gradova procesuirana lica

0

Beranska policija je, 27. marta, sprovodeći aktivnosti na kontrolisanju poštovanja privremenih mjera na jednom stadionu zatekla pet lica, gdje su i legitimisani. Jedno lice, D.B. je odbilo da da na uvid dokumenta službeniku policije kada je u pravcu policajca bacio plastičnu flašu i fizički nasrnuo na jednog službenika i pocijepao mu rukav od jakne. On je odmah lišen slobode i doveden u prostorije Centra bezbjednosti Berane.

D.B. je lišen solobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i on je privreden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Od ostalih lica, N.Š. (19), D.R. (22) i J.S. (33) su prikupljena obavještenja na okolnosti okupljanja i zadržavanja više od dva lica na otovrenom prostoru i spsi su dosatavljeni tužiocu koji se izjasnio da u radanjama ovih lica nema elemenata krivičnog djela jer su izjavila da nisu bili u grupi već da su trening obavljali samostalno.

Osim toga, u Beranama su zbog prevoza više od dva lica u vozili lišili slobode A.B. (25) i M.O. (28). U oba slučaja policija je prilikom kontrola vozila ovih lica zatekla još po dvije osobe što je suprotno privremenoj mjeri. Osumnjičeni se terete za krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima zas uzbijanje opasne zarazne bolesti.

U Nikšiću su policajci lišili slobode četiri lica zbog kršenja privremenih mjera. Slobode su lišena F.V, A.B i A.Đ. koji su bezbjednosno interesantna lica, i lice L.N. Kontolom vozila „Audi A3“ oko 01,40 časova policija je zatekla ova četiri lica što je suprotno zabrani prevoza više od dva lica u vozilu.

Oni se sumnjiče za krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima zas uzbijanje opasne zarazne bolesti.

Kotorska policija je sprovela u karantin S.L. iz Kotora i protiv nje podnijela krivičnu prijavu zbog kršenja mjere kućne samoizolacije. Protiv nje je podnijeta krivična prijava za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Policija je i u Tivtu jedno lice sprovela u karantin jer je prekšilo mjeru kućne saoizolacije. Na adresi stanovanja nije zatečena F.K. i protiv nje podnijeta krivična prijava.

Zabljačka policija je je juče oko 17,00 časova na magistralnom putu Šavnik – Žabljak zatekla M.K. iz Nikšića. Lice se uputilo u pravcu Plava kako bi obavilo kupovinu motocikla. On je na ovaj način prekršio zabranu međugradskog saobraćaja i protiv njega je podnijeta krivična prijava.

Zbog otvaranja ugostiteljskog objekta „Luft“ lišen je slobode vlasnik lokala Z.Đ. (63) iz Bijelog Polja. U lokalu je zatečeno još pet lica. Z.Đ. je lokal otvorio uprkos zabrani i on se tereti za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.