U Podgorici: Švercovao cigarete

0

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode H.M. (63) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, podgorička policija je juče izvela akciju pojačane kontrole putnih pravaca na izlazu iz grada, sa akcentom kontrole i suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznom robom, kojom prilikom je izvršila pretres teretnog motornog vozila, rožajskih registarskih oznaka, koje koristi H.M. Pretresom je pronađeno i oduzeto dvadeset paketa (1.000 šteka) raznih vrsta cigareta, bez akciznih markica, vrijednosti oko 22.000 evra.

U sadejstvu sa inspektorima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta, o događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. H.M. je lišen slobode i biće priveden nadležnom tužiocu, uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica i drugih organizacionih jedinica policije nastaviće pojačanu kontrolu putnih pravaca na izlazima iz grada, sa akcentom na otrkivanje nedozvoljene trgovine akciznom robom i posjedovanja drugih nedozvoljenih stvari i predmeta.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.