U Plavu: Oduzeto oružje, municija i marihuana

0

Policija u Plavu je, postupajući po naredbi sudije za istragu, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi E.Š. (43) iz Plava pronašla i oduzela oružje, municiju, marihuanu i druge predmete.

E.Š. je lišen slobode i uz krivičnu prijavu priveden nadleženom tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom na ovoj lokaciji pronašla i oduzela pušku CZ cal. 8×57, lovačku pušku dvocijevku, malokalibarsku pušku, pušku sa optikom marke CZ – sa oružnim listom na ime drugog lica, 98 komada razne vrste municije, kao i staklenu teglu sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i drobilicu sa ostacima iste biljne materije.

Podgorička policija je, postupajući na osnovu naredbe nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje korisiti B.V. (29) iz Podgorice, i pronašli i oduzeli automatsku pušku M70 kalibra 7,62mm.

On je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljno držanje oružja i eksplozivnih materija i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.