U Ostrosu održali sastanak uz albansku zastavu: Albanci prave jedinstveni politički subjekat u Crnoj Gori!

3

Glavno opredjeljenje Albanske alternative (AA) je jačanje Albanskog foruma kao jedinstvenog i moćnog političkog subjekta Albanaca u Crnoj Gori, saopšteno je danas iz te partije.

Iz AA su pozvali “sestrinske stranke” da podrže tu ideju i da se što prije sastanu, sa jedinim ciljem, a to je, kako su kazali, ujedinjenje albanskog faktora na jedinstvenoj listi za izborne procese koji slijede.

Sjednica je održana u Ostrosu, u Baru, a kako se može vidjeti, na fotografiji dominira zastava Albanije.

“Predsjedništvo Albanske alternative, kojim je predsjedavao predsjednik Nik Gjeloshaj, danas 31. maj u Ostrosu/Baru, održali su redovnu sjednicu predsjedništva. Na sastanku su razmotrena mnoga važna pitanja, sa posebnim fokusom na zajedničko djelovanje nacionalnih subjekata za političke procese koje slijede. Na sastanku je, takođe, imenovana i predsjednica Foruma žena, gđa Kaltrina Hoti, kao i opštinski odbori za Bar i Ulcinj. Treba podsjetiti da je AA jedini albanski subjekt, koji ima kancelariju u Krajini/Baru sa jedinom svrhom – vraćanja albanskog glasa u Skupštinu opštine Bar. Između ostalog, na sastanku se detaljno razgovaralo o predstojećim lokalnim izborima u Gusinju, kao i o parlamentarnim izborima. Jedan od zaključaka sastanka Predsjedništva ostaje maksimalna posvećenost Albanske alternative, u svim njenim strukturama za interakciju i objedinjavanje albanskog faktora za ove bitne procese. Naše glavno opredjeljenje ostaje da ojačamo Albanski forum kao jedinstveni i moćnu politički subjekat Albanaca u Crnoj Gori. Stoga, apelujemo na sestrinske stranke da podrže ovu ideju i da se što prije sastanemo, sa jedinim ciljem, a to je ujedinjenje albanskog faktora na jedinstvenoj listi za procese koji slijede”, saopšteno je iz Albanske alternative.

3 Comments
 1. Kafanski filozof komentariše

  Kult o multietnici uspeva samo ako su svi sposobni zajedno ziveti!.
  Na slici se vidi da je propao!.
  Albanski separatisti prave svoju Crnu Goru!.
  Milo prokletnice, koji prodade svoj narod i drzavu za vladarsku fotelju!.
  A vama Montenegrinci, sretna ” saradnja” sa Albancima i Siptarima!.
  Dobicete i vi vase Kosovo za koju godinu!.

  33
 2. BAR komentariše

  Samo naprijed 🇦🇱❤🇲🇪❤🇦🇱

  8
  21
 3. Traktorist komentariše

  Incident isti poput litijaškog

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.