U Danilovgradu: Jedna osoba uhapšena zbog posjedovanja narkotika

0

Pripadnici policije su u Danilovgradu, sprovodeći pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, juče u jutarnjim časovima u Njegoševoj ulici kontrolisali lice N.Đ. (28) iz toga grada.

Kod njega je pronađeno jedno manje pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana, te će protiv ovog lica biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Policija je preduzela dalje aktivnosti iz svoje nadležnosti te došla do sumnje da lice je lice N.Đ. nabavilo opojnu drogu kod lica N.B. (27) iz Podgorice.

Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.B. u Podgorici gdje je pronađeno 10 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, sedam tableta buprenofina, 32 tablete ksalola, kao i jedna ručno pravljena cigareta sa sadržajem opojne droge marihuana, tzv. „džoint“.

Upoznat je nadležni tužilac po čijem nalogu je N.B. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.