U Baru uhapšena dvojica Marokanaca zbog krađe i ilegalnog posjedovanja oružja

2

Službenici barske policije uhapsili su A.A.K (26) i Z.H (20) državljane Marok zbog krađe, protiv kojih je podnijeta krivična prijava zbog ilegalnog posjedovanja oružja.

“Službenici barske policije rasvijetlili tešku krađu i ukradeni novac vratili vlasniku. Kod osumnjičenih prilikom pretresa pronađen je i pištolj u ilegalnom posjedu. Zbog sumnje da su izvršili krađu i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su A.A.K. (26) i Z.H. (20), oboje državljani Maroka”, saopšteno je iz Uprave Policije.

Osumnjičena lica su 20. juna 2021. godine, kako se sumnja, iz kombi vozila ukrala torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 6.865 eura i lična dokumenta.

“Osumnjičeni su juče identifikovani i locirani. Po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres objekta, gdje su bili smješteni gdje su pronašli sav ukradeni novac, dokumenta i pištolj marke „CZ M57“ i 50 komada municije za koji nisu imali dozvolu za držanje i nošenje”, navode iz Uprave policije.

Ukradeni predmeti su vraćeni vlasniku, a pištolj će poslati u Forenzički centar radi vještačenja.

Barska policija je u proteklih sedam dana, oduzela ukupno četiri pištolja u ilegalnom vlasništva zbog kojih će odgovarati pet osoba.

Dodaju da osim navedenih lica, zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija odgovaraće Z.D., S.M. i M.V., sva lica iz Bara

2 Comments
  1. XXX komentariše

    Sta rade drzavljani Maroka u Baru?

  2. Milutin komentariše

    Sve strance koji nisu iz evrope protersti i jvesti vizni režim.korona je još aktivna

    3
    1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.