U Baru pronađena laboratorija za uzgoj i proizvodnju marihuane

1

Službenici Uprave policije su juče u Baru, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (48) iz Bara.

Pretresom prostorija policija je u sobi prilagođenoj za uzgoj i proizvodnju opojne droge marihuane pronašla oko 840 grama ove opojne droge. U improvizovanoj laboratoriji pronađena je digitalna vaga, drobilica i posuda sa sadržajem tečnosti za koju se sumnja da je ulje kanabisa.

Osim toga, pretresom je pronađen pištolj marke „CZ“ kalibra 7,65 mm, dva okvira i 44 komada municije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U odnosu na pronađeno oružje i municiju policija je obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela.

 

1 Comment
  1. Sara komentariše

    Bolje da su umesto marihuane uzgajali medicinske gljive i to nemacki cordiceps, reishi kapsule, agaricus za alergiju i lavlju grivu koje su korisne i lekovite pa da ljudima pomazu da se lece i zive kvalitetno a ne da ih truju marihuanom. Truju mlade zivote i unistavaju buducnost umesto da uce i rade posteno.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.