Tužilaštvo izgubilo kompas u dopuni montiranja „državnog udara“: GRU, BIA, CIA i fali samo Džej!

0

Nekako tiho i bez previše pompe pojavila se informacija da specijalno tužilaštvo, uz pomoć Zorana Pažina, ministra pravde, traži izručenje američkog državljanina Džozefa Asada, nekadašnjeg operativca CIA, zbog umiješanosti u planiranje „državnog udara“ u oktobru 2016. godine. Ovo je očigledno, poslednja kockica u mozaiku promašenog montiranog političkog slučaja, gdje je tužilaštvo i svi oni koji im pomažu, izgubilo kompas. Ili što bi današnja omladina rekla: „Gasite igricu, nema dalje“.
I sada dolazimo do vrhunca političke namještaljke u aferi „državni udar“. Specijalno tužilaštvo sada tvrdi da su se dvije najmoćnije obavještajne službe svijeta (GRU i CIA), od njegovog postanka, udružile su se da uhapse, a po dorađenom scenariju i da ubiju Mila Đukanovića i da ga sklone sa vlasti. Naravno, po scenariju našeg tužilaštva, da bi akcija bila što uvjerljivija, GRU i CIA nijesu komunicirali između sebe, vjerovatno nijesu ni znali da spremaju ovako veliku zavjeru, jer je to, kako kaže naše tužilaštvo, a nema razloga da im ne vjerujemo, dio zavjere protiv Crne Gore i sada tako funkcionišu službe, tačnije, ne komuniciraju kada dogovaraju zajedničku akciju. GRU i CIA nijesu imali dovoljno stručnog kadra u svojim redovima, za ovu operaciju ala Rambo, pa su, uz mnogo muke uspjeli da „ubijede“ Sinđu i Paju, da im povjere specijalnu operaciju svrgavanja vlasti u Crnoj Gori. I naravno, kako to dolikuje „specijalnim operacijama“, naložili su im da se prijave kod policije i tužilaštva Crne Gore i da sve tajne razgovore o svrgavanju vlasti obavezno snime. Kako dolikuje svjetskim silama što su svakako GRU i CIA, ništa nijesu prepustili slučaju, već su dalje po dubini angažovani prevejani „ratnici“ iz redova muzičara, krojača, keramičara, penzionera, redovnih pacijenata sa ortopedije i raznih drugih „ratnika“, koji teško da bi svojevremeno uspjeli i da dobiju mjesto statiste u trajanju od par sekundi, u nekom filmu Veljka Bulajića. Čak je i Bulajić u svojim filmovima birao strašnije face koji će da glume četnike i da lede krv u žilama običnim gledaocima. Međutim, ono što nije pošlo za rukom Bulajiću, jeste ovim savremenim scenaristima „državnog udara“.
I tako je specijalno tužilaštvo Crne Gore u praksi spojilo ono što ni Stiven Spilberg nije uspio da uradi na filmskom platnu u dosadašnjoj karijeri. Specijalno tužilaštvo nas je „argumentovano“ ubijedilo, a kako im ne vjerovati poslije onog paljenja pušaka na dnu jezera, da su GRU i CIA spremali pakleni plan u Crnoj Gori koji su oni osujetili.
Tako smo u planiranju krvoprolića i zavijanja Crne Gore u crno, imali GRU, CIA, BIA, Sinđu, Paju, Čarugu, specijalni tužilac je odglumio Iliju Čvorovića, a da bi utisak bio potpun, očigledno fali još samo Džej!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.