Turski mediji objavili fotografiju Milana Vujotića, jednog od ubica Jovana Vukotića

2

Visokopozicionirani pripadnik kavačkog klana Milan Vujotić (40), koji je uhapšen u Istanbulu zbog sumnje da je povezan sa kriminalnom grupom koja je 8. septembra u tom turskom gradu ubila vođu škaljaraca Jovana Vukotića, imao je kodno ime „amigo“, odnosno prijatelj. Turski mediji prenose da je on bio takozvani „spavač“ u Turskoj.

– Milav Vujotić, za kojim je raspisasna crvena Interpolova potjernica uhapšen je u sklopu istrage ubistva Jovana Vukotića u naselju Šišli u Istanbulu. Vujotić je živio u luksuznoj vili u naselju Maltepe, koja je bila iznajmljena na drugo ime. On je neko vrijeme praćen, i 23. septembra je uhapšen – navode mediji, prenosi Kurir.

Turski mediji objavili su i fotografiju Milana Vujotića, na kojoj se vidi da je on potpuno promijenio lični opis, pustio bradu i kosu.

image

– FOTO: POLICE TURKEY

Podsjetimo, u Turskoj su prije Vujotića zbog likvidacije Jovana Vukotića uhapšeni i rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković Žuti, Zdravko Perunović kao i još desetoro osumnjičenih, uglavnom turskih državljana. Među uhapšenima je i jedna žena crnogorskog porijekla.

2 Comments
  1. Pukovnik komentariše

    Brate Milane u Mom si Srcu,Voli te Tvoj VCD

  2. KARDINAL komentariše

    Brat nas ❤💪

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.