Tuča kod Gintaša: Komunalni policajac polomio nos službeniku MUP-a!

Tuča kod Gintaša: Komunalni policajac polomio nos službeniku MUP-a!

Danas oko 10,30 časova kod TC Gintaš u Podgorici došlo je prvo do verbalnog konflikta a zatim i fizičkog sukoba između komunalnog policajca I.B. i službenika Direktorata za vanredne situacije MUP-a M.N. Povod su bile službene radnje komunalne policije u vezi sa parkiranjem vozila koje pripada M.N. Kako je saopšteno, službenik M.N. jutros nije bio na dužnosti.
Oba lica, M.N. i I.B, su događaj prijavila CB Podgorica. U prijavi M.N. je naveo kako je napadnut od strane I.B, dok je I.B. u službenoj zabilješci dostavljenoj CB Podgorica naveo kako ga je napao M.N.
U tom događaju M.N. je zadobio tešku tjelesnu povredu – lom nosne kosti sa dislokacijom, koja je nakon događaja konstatovana u medicinskoj ustanovi. I.B. je, prema informacijama kojima raspolažemo, u popodnevnim časovima takođe pristupio u medicinsku ustanovu.
Na licu mjesta je izvršen uviđaj. O izjavama M.N. i I.B. i do sada utvrđenim činjenicama je upoznati nadležni tužilac. Slijede dalje mjere i radnje u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *