„Tresla se gora rodio se miš“: Od najavljenih 50 000 crnogoraca, samo 30 komita „ruši“ Vladu! (FOTO)

4

Konstantni pokušaji Građanske inicijative „21. maj“ i sličnih „patriotskih“ pokreta koji se bore za „građansku i suverenu“ Crnu Goru da ispadnu bitni crnogorskom društvu su počeli sve više i više da podsjećaju na komedije. Svjesni su reklo bi se da su apsolutno svi počeli da ignorišu njihove pokušaje za izazivanje nemira u društvu, pa im je danas bila potrebna pažnja.Na ovaj ili onaj način.

Koliko su zapravo očajni u svojim „nastupima“ najbolje pokazuje činjenica da su na njihov današnji dugonajavljivani skup povodom rušenja vlade Dritana Abazovića,  došli svega njih tridesetak. Bijes, zbog kako su oni to istakli izdaje države, ukoliko dođe do potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, očigledno nije prisutan kod velikog broja pripadnika ove komične inicijative.

Interesantno je da su do danas najavljivali potpune demonstracije i blokadu zgrade Vlade od strane „pedeset hiljada pravih i časnih crnogoraca“. Od brojke pedeset hiljada nema ni riječi, a i „prave i časne crnogorce“ je odmijenila skupina takozvanih komita koji su standardni u remećenju javnog reda i mira. Toliko su prepoznati da na njihove jadne proteste više niko i ne reaguje.

Iako je jedan od organizatora Aleksandar Saša Zeković već dva dana pozivao svoje sledbenike da pokažu da su „ujedinjeni“ u borbi protiv svega Srpskog i Srpske pravoslavne crkve negdje je očigledno zapelo. Ili podrška Zekoviću sve više i više opada. Možda su i oni koji ga podržavaju shvatili da su sve inicijative i akcije dotičnog prazna priča koja za cilj ima samo narušavanje mira i stvaranje tenzija.

Zeković se trenutno može nazvati jednim od najvećih zagovornika za stvaranje napetih situacija. Iako vodi jednu građansku inicijativu, reklo bi se da za cilj samo ima političke malverzacije i stvaranje buke tamo gdje je nepotrebno. Odziv na njegovom današnjem skupu je najbolji pokazatelj koliko njegove ideje više ne „piju vodu“ i ne prolaze čak ni kod onih kojih je nekad mogao okupiti donekle veći broj.

Ovim putem poručujemo gospodinu Zekoviću da je možda krajnje vrijeme da se penzioniše i posveti svojoj privatnosti. Jer, od njegovih akcija samo može da se čuvena izreka „tresla se gora, rodio se miš“ smatra legitimnom i adekvatnom.

4 Comments
 1. Krsto komentariše

  E jadnijeh komita 🤣🤣

 2. Lala komentariše

  Vrucina im. Inace bi dosli mozda i 47.

 3. LJUBO komentariše

  Ne slazem se sa urednikom Borbe .
  Zekovic je potreban upravo onakav kakav je.
  Normalni ljudi kazu :
  Ako je Zeko Maniti , Draginja Opicena i Sehovic Falsifikator za nesto onda sam ja za suprotno od toga.

  Zelim Manitom , Opicenoj i Falsifikatoru da samo nastave .

 4. Milutin komentariše

  A đe ste videli da se na ovu vrućinu ruši vlada.na jesen ili zimu kad prođe sezona kupanja i lenčarenja a i zahladni da se mogu normalno jesti sendviči a da se ne znojimo srušićemo vladu i to posle potisivanja temeljnog ugovora a možda ćemo čekati da se sami sruše za koju godinu.veliki pozdrav za braću crnogorce širom srbije srpske i crne gore.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.