Tramp: Nešto se dešava, nešto suludo

0

Bivši američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da nije bio iznenađen trostrukim padom predsjednika SAD Džoa Bajdena dok se peo uz stepenice predsjedničkog aviona i nagovijestio da je mentalno stanje Bajdena takvo da on ne zna ni kakve papire potpisuje.

Tramp je u intervjuu za Njuzmaks djelimično povukao paralele između američkog predsjednika i 79.-godišnjeg demokratskog senatora Bernija Sandersa.

„Nešto se dešava, nešto suludo. Ovo što se događa je ludo i čovjek se zapita da li sve stvari koje potpisuje uopšte razumije. Ovo je gore od najgorih momenata Bernija Sandersa. Nismo očekivali da je ovako nešto moguće. Ni Berni Sanders na steroidima ne bi potpisao ono što ovaj tip (Bajden) potpisuje “, tvrdi bivši američki predsjednik.

Trampova izjava dolazi nakon nakon što je portparolka Bijele kuće Džen Psaki insistirala krajem prošle nedjelje da je Bajden 100 odsto u redu nakon kiksa u petak, ali nije željela da otkrije da li je predsjednika nakon incidenta pregledao ljekar.

„Ne znam da li ste išli tim stepenicama, ponekad su pomalo nezgodne“, rekla je Psaki, misleći na stepenice predsjedničkog aviona.

Direktorka komunikacija Bijele kuće Kejt Bedingfild je izjavila da je predsjednik sasvim u redu i da čak nije zahtjevao nikakvo angažovanje medicinskog tima koji putuje s njim, prenosi Sputnjik internešenal.

Incident je u međuvremenu izazvao buru u javnosti i mnogi su na Tviteru izrazili zabrinutost za zdravlje 78.-godišnjeg Bajdena, koji je najstariji predsjednik u istoriji SAD.

Tramp je ranije više puta sugerisao da se nešto dešava sa Bajdenom jer miješa riječi i rečenice i često zaboravlja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.