Toni Đerona odabrao 18 igrača za duel sa Grcima

0

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona objavio je spisak igrača na koje računa u poslednjem izazovu u okviru kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv reprezentacije Grčke koji je zakazan za 29. april u Atini od 14 časova.

Okupljanje reprezentacije je planirano za ponedeljak, 26. aprila u Atini, gdje će Srbija obavljati trenažne aktivnosti do susreta. Na spisku selektora Đerone našlo se 18 imena, tri golmana: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara i Milan Bomaštar, kao i 15 igrača: Nemanja Ilić, Vanja Ilić, Mijajlo Marsenić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Darko Đukić, Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Stefan Dodić, Nemanja Zelenović i Jovica Nikolić.

Prvi susret Srbije i Grčke u okviru kvalifikacija odigran u januaru u Zrenjaninu ubjedljivo je pripao našoj reprezentaciji 31:21 (15:12) čime se Srbija našla na čelu grupe sa pet osvojenih bodova.

Orlovi su u dosadašnje tri utakmice kvalifikacija, uz učinak od dvije pobjede i jednog remija, već obezbijedili plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine. Podsjetimo, reprezentacija Belgije povukla se iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo usled situacije u zemlji vezane za pandemiju korona virusa.

(Mozzartsport)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.