Tomić za “Novosti”: DPS čini sve da podigne tenzije uoči izbora

3

Tenzije u Nikšiću konstantno podiže odlazeća Demokratska partija socijalista i poslednji ostaci režima Mila Đukanovića. Ovo za „Novosti“ kaže Spasoje Tomić, šef medijskog pula koalicije „Za budućnost Nikšića“.

Iz naše koalicije nismo, niti ćemo dizati tenzije, a oni koji ih podižu su gubitnici izbora a to je Demokratska partija socijalista koja to čini preko ljudi bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića i njegovog parapolicijskog tima, što nije prvi put. Mi na njihove provokacije nećemo nasijedati već ćemo kao pobjednici ostati mirni i sačekati 14. mart da uveče proglasimo trijumf i pošaljemo DPS u prošlost, kaže Tomić, podsjetivši da su ostaci Đukanovićevog režima nedavno smijenjeni u Nikšiću.

Tu prije svega mislim na načelnika CB Tihomira Goranovića i komandira policije Darka Mađarića. Moram upozoriti da DPS preko svojih medija čini sve da da podignu tenzije, stvore sliku kao da se nešto  strašno događa. Oni pokušavaju da izazovu incident pa da sebe stave u ulogu žrtve,  dodaje Tomić.

3 Comments
 1. PetarNK komentariše

  Uvijek ista mantra. Oni su zrtve sada. Sramotno je sta DPS radi.

  10
  1
 2. Ofelija komentariše

  Ja ne znam ko je jos sa cistom svescu i zdravom pamjeti glasa za dps.

 3. Niksicanin komentariše

  Mogu da dizu tenziju dokle hoce, ali su rezultati izbora izvjesni. Za buducnost Niksica!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.