Tomić: Igraćemo kako da je 0:0 u seriji

0

Pred put u Podgoricu, trener Crvene zvezde Milan Tomić ponovio je ono što je rekao i nakon druge pobjede u finalnoj seriji – očekuje potpuno drugačiju utakmicu u Podgorici.

Njegov tim na sjutrašnjoj, trećoj utakmici protiv Budućnosti, ima prvu meč loptu za titulu.

“Očekujem potpuno drugačiju utakmicu. Razlika kojom smo dobijali prethodne mečeve uopšte nije faktor, niti igra ulogu pred ovaj treći duel. Ekipa Budućnosti će sigurno reagovati nakon dva poraza i igraće pred svojim navijačima u svojoj dvorani. Zato ćemo morati da odigramo još jače, pametnije i da držimo koncentraciju tokom cele utakmice. Ponavljam ono što sam rekao i nedelju, kao da je 0:0 u finalnoj seriji”, rekao je Tomić.

Ognjen Dobrić je, takođe, naglasio da će biti mnogo teže.

“Nema sumnje da nas čeka teška utakmica, ekipa Budućnosti ima veliki kvalitet i u tom smislu nema promjena u našem pristupu utakmici. Dobro smo trenirali u ova dva dana, osvježili se za naredni izazov. Tim Budućnosti će svakako drugačije izgledati u svojoj hali, pred svojim navijačima, znaju te koševe, tu igraju. Zato će naš pristup biti isti kao i pred prva dva meča – čvrsto, koncentrisano, držeći se plana koji nam iznese trener, ali smo te utakmice već zaboravili i spremamo se za treći meč”, istakao je Dobrić.

Treća utakmica finalne serije ABA lige igra se u dvorani ‘Morača’ u sredu od 19 časova.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.