Tokom prethodnog dana uhapšeno 12 vozača

0

U Podgorici, u ulici 1. proleterske brigade kontrolisan je M.K. (30) iz Tuzi koji je upravljao vozilom brzinom od 130 km/h na dijelu puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 60 km/h. Osim toga M.K. se nije zaustavio na znak policijskog službenika. Zbog ovih prekršaja M.K. je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

Takođe, zbog prekoračenja dozvoljene brzine na ovoj dionici puta, lišen je slobode i V.G. (21). On se kretao brzinom od 117 km/h.

U Glavnom gradu, u Dalmatinskoj ulici je kontrolisan vozač D.V. (34) kod kojeg je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,89 g/kg i on je lišen slobode.

Podgorička policija je lišila slobode E.B. (29) koji je kontrolisan i alkotestiran u ulici 13. jula. Kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,46 g/kg.

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su lišili slobode bezbjednosno intersantno lice V.D. (29) koji nije postupio po jasno datom znaku za zaustavljanje od strane policijskih službenika, a kada je zaustavljen odbio je da se podvrgne alkotestiranju. Zbog ovih prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima V.D. je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

U Baru je kontrolisana M.H. (36) i kod nje je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,05 g/kg.
Budvanska policija je zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putu lišila slobode dva lica u toku prethodnog dana.

Slobode je lišen D.K. (41) koji je upravljao vozilom i kod kojeg je kontrolom utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,35 g/kg.

Takođe, u ovom gradu je lišen slobode i M.T. (30) iz Bara koji je kontrolisan u ulici Jadranski put i koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.

U Tivtu je sankcionisan vozač D.G. (40) iz Republike Srbije sa prebivalištem u Budvi. On je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u
koncentraciji od 1,51 g/kg i lišen je slobode.

Policija je u Herceg Novom lišila slobode dva vozača koja su počinila prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 1,31 g/kg lišen je slobode P.D. (23).

U ovom gradu je kontrolisan i M.Đ. (71) kod kojeg je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u koncentraiji od 1,63 g/kg i on je lišen slobode i priveden nadležnom sudiji za prekršaje.

U Plavu je lišen slobode E.C. (45) iz Gusinja koji je vozilom upravljao brzinom od 80 km/h na dionici puta gdje je dozvoljena brzina ograničena na 50 km/h.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.