Tivat: Zbog kršenja mjera “Voli” kažnjen sa 2.500 evra

1

Sekretarijat za inspekcijski i komunalni nadzor Opštine Tivat i tržišna inspekcija Uprave za inspekcijske poslove sprovode koordiniranu akciju kontrole poštovanja važećih propisa i mjera u trgovinskim objektima u Tivtu.

“Tržišna inspekcija je u srijedu 24. februara izvršila inspekcijski nadzor maloprodajnog trgovinskog objekta “Voli” u Tivtu i utvrdila nepravilnost – nenošenje zaštitne opreme u skladu sa propisanim mjerama. Inspekcija je izrekla mandatnu kaznu izdavanjem prekršajnih naloga u iznosu od 2.000 evra za pravno lice i 500 evra za odgovorno lice u pravnom licu.”- saopšteno je iz tivatske Opštine.

Za dane vikenda najavljene su stroge kontrole poštovanja mjera na javnim mjestima sa posebnim akcentom na šetališta, plaže, izletničke lokacije, kako bi se spriječila veća okupljanja građana.

Mješovite patrole činiće Komunalna policija i inspekcija, pripadnici Službe zaštite i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Tivta kao i službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

Opština Tivat pozvala je građane na odgovorno ponašanje u skladu sa pooštrenim mjerama, kako bi se epidemiološka situaciju u Tivtu poboljšala.

1 Comment
  1. Maja komentariše

    Znaju li inspektori da je to Milova I Gvozdenoviceva firma?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.