Terzić: Rekli smo igračima da se prvenstvo nastavlja 16. maja

Terzić: Rekli smo igračima da se prvenstvo nastavlja 16. maja

Crvena zvezda se priprema za nastavak fudbalske sezone! Iako je jeku pandemija virusa korona u Srbiji i mere Vlade su sve oštrije, na Marakani veruju da će se za mesec i po dana ponovo zaigrati fudbal.

Generalni direktor srpskog prvaka Zvezdan Terzić je rekao za Kurir da je čak igračima saopšteno da će 16. maja liga biti nastavljena i da budu spremni.
„U stalnom smo kontaktu sa ljudima iz UEFA i na osnovu njihovih informacija i predviđanja sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, postoji stanovište da bi nacionalna fudbalska prvenstva mogla da budu nastavljena u drugoj polovini maja. Da li će se to obistiniti, zavisi od ishoda pandemije virusa korona. U Crvenoj zvezdi se tako i ponašamo“, rekao je Terzić za Kurir.

On ima u glavi i datum kada bi lopta mogla da se ponovo zakotrlja.
„Preneli smo našim igračima da očekujemo da se prvenstvo nastavi 16. maja. Zato oni treniraju svakodnevno u kućnim uslovima po programu trenera Dejana Stankovića, da što spremnije dočekaju nastavak prvenstva. Svesni smo da neće biti mnogo vremena za grupne treninge“, istakao je Zvezdan Terzić.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *