Terzić: Rekli smo igračima da se prvenstvo nastavlja 16. maja

0

Crvena zvezda se priprema za nastavak fudbalske sezone! Iako je jeku pandemija virusa korona u Srbiji i mere Vlade su sve oštrije, na Marakani veruju da će se za mesec i po dana ponovo zaigrati fudbal.

Generalni direktor srpskog prvaka Zvezdan Terzić je rekao za Kurir da je čak igračima saopšteno da će 16. maja liga biti nastavljena i da budu spremni.
„U stalnom smo kontaktu sa ljudima iz UEFA i na osnovu njihovih informacija i predviđanja sa Svetskom zdravstvenom organizacijom, postoji stanovište da bi nacionalna fudbalska prvenstva mogla da budu nastavljena u drugoj polovini maja. Da li će se to obistiniti, zavisi od ishoda pandemije virusa korona. U Crvenoj zvezdi se tako i ponašamo“, rekao je Terzić za Kurir.

On ima u glavi i datum kada bi lopta mogla da se ponovo zakotrlja.
„Preneli smo našim igračima da očekujemo da se prvenstvo nastavi 16. maja. Zato oni treniraju svakodnevno u kućnim uslovima po programu trenera Dejana Stankovića, da što spremnije dočekaju nastavak prvenstva. Svesni smo da neće biti mnogo vremena za grupne treninge“, istakao je Zvezdan Terzić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.