Terzić: Planiramo da zaradimo 10.000.000 evra

Terzić: Planiramo da zaradimo 10.000.000 evra

Pred Crvenom zvezdom je još jedno leto velikih očekivanja. Mnogi su tu, ali kreatora velikih evropskih uspeha Vladana Milojevića više nema.

Moraće Dejan Stanković da popuni njegove cipele, i pokuša da održi evropski kontinuitet koji bi doneo blagostanje u Ljutice Bogdana.

Da će biti lako – neće. Svestan je toga i prvi operativac kluba Zvezdan Terzić, koji je posle prozivke pričao o svim temama za Zvezda TV. I najavio da neće biti velikih promena u igračkom kadru, makar dok neko od glavnih poluga tima ne napusti Ljutice Bogdana.

Mnogo se prethodnih dana pisalo o dolasku napadača Familikaa Andersona, ali i taj posao je na dugačkom štapu.

“Stil Zvezda je da ne govorino o imenima pojačanja. Imamo četvoricu špic igrača, u ovom momentu nemamo potrebu za novim. Realno je da odu Boaći ili Pavkov. Došlo je do zasićenja, možda nam je potrebna sveža krv. Naša skauting služba ima spisak potencijalnih špiceva”, rekao je na početku Zvezdan Terzić.

Jasno je da crveno-beli očekuju novi, veliki priliv iz inostranstva. I jake izlazne transfere

“Planiramo da napravimo deset miliona evra. Ne znamo kako će se ponašati tržište. Sve je pomereno, kasni ceo proces, tako da prelazni rok počinje u avgustu. Pandemija je napravila veliku štetu, to se sve preliva u fudbal. Sve miruje, svi nešto čekaju”.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *