Tajna Milovih miliona sačuvana u nadgrobnom spomeniku

4

Crnogorski biznismen Duško Кnežević, koji iz Londona, rukovodi “Instagram” revolucijom protiv Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, sigurno je uticao da se u Podgorici organizuju građanski protesti, kojima se izražava nezadovoljstvo u pogledu brojnih afera koje danas drmaju režim Mila Đukanovića.

U svojim izjavama odbjegli crnogorski biznismen spomenuo je i Dušanku Jeknić, ministra savjetnika u Ambasadi Crne Gore, koja je Кneževiću, kako je on tvrdio za dnevni list Dan, prenjela Đukanovićevu poruku da će biti “odstrijeljen” i da bi trebalo da uzme advokate i da se dostojanstveno bori.

Prema dobro obavještenim izvorima iz vrha Demokratske partije socijalista (DPS), Кnežević svojim izjavama pogađa tačno u srce Đukanovića, jer ne samo da otvara afere, već spominje osobe koje, prema transkriptima razgovora Đukanovića, svojevremeno sačinjenih od italijanskih službi i objavljenih od italijanskih medija, imaju posebno mjesto u srcu predsjednika Crne Gore.

Ta morbidna povezanost Đukanovića sa Dušankom Jeknić ide do nezamislivih granica, jer je Đukanović, kako tvrde isti izvori, očaran Dušankom Jeknić naručio da se projektuje i izradi nadgrobni spomenik za njenog supruga pok. Janka Jeknića, tada konzula SR Jugoslavije u Milanu, nakon što je Janko poginuo u saobraćajnoj nesreći 1997. godine na području Danilovgrada. Takav zahtjev Đukanovića, bio je neobičan i “arhitekti” nadgrobnog spomenika, jer se tada u Podgorici uveliko spekulisalo da je Dušanka Jeknić ljubavnica, a Janko Jeknić partner Mila Đukanovića u organizaciji šverca duvana i prebacivanju ilegalno stečenog novca.

Navedenim podacima raspolagala je i italijanska jedinica za borbu protiv mafije DIA, čiji su rezultati istrage doveli do podizanja danas zasterjelih optužnica za šverc cigareta protiv Đukanovića, ali i Dušanke Jeknić.

Iako su optužnice zastarjele, transkripti razgovora Đukanovića i Dušanke Jeknić, validni su da pokažu da su njih dvoje pričali ne samo u vezi šverca cigareta već i u pogledu “ljubavnih pitanja”, ali su izgleda u vezi sa dizajnom nadgrobnog spomenika bili saglasni ili je o tome samostalno odlučio Đukanović, kako tvrde izvori iz DPS-a.

Ipak, morbidno djeluje, pomalo mafijaški, da ljubavnik naručuje spomenik suprugu ljubavnice, pa makar to bio i premoćni Đukanović. Nadgrobni spomenik pok. Janka Jeknića, nesumnjivo povezuje Đukanovića i Dušanku Jeknić, ali i istovremeno krije tajnu miliona stečenih švercom cigareta, koji su danas možda skriveni u Dubaiu, UAE, gde Dušanka Jeknić službuje u crnogorskoj Ambasadi, a možda su i uzidani u spomenik pok. Janku Jekniću, kako šaljivo navode izvori iz DPS-a.

(Mojkontakt.com)

4 Comments
 1. Strašno! komentariše

  Pa dobro, što je ovo? Je li vama išta sveto? Taman kad čovjek pomisli da je “novinarstvo” dotaklo dno, ono ode deset stepenika niže.

  8
  4
 2. SimoCeT komentariše

  Koji milioni, ovaj jado nema kesha vise od ciganina na bubnjari! Vidite li da reketira drugove , uzima im kartice. 30 godina krade, laze, lopingari i nema cojek 38 iljada kad ode u Dubai sa ljubavnicom , nego mora karticom da placa! Pa dje su mu ti meljeuni? A da vjerovatno je platio reket svojim zapadnim NATO gospodarima, sve su mu pokupili!

  4
  5
 3. Darko komentariše

  Dno dna ,,,,, nemate zaista minimum kulture ,,, pomisli li vas vajni gazda da mu moze pric neko na ulici i sta tad sa ovim lajanjem ??

  4
  3
 4. Marko komentariše

  Morbidan tekst,taman koliko i ovaj portal.i da je sve istina,to se gospodo ovakvim stilom ne saopstava.fuj

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.