Tadić optužuje: Zbog Đilasa sam izgubio izbore, on je statirao u kukuruzu!

1

Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik države, priznao je da je u Demokratskoj stranci, koju je vodio, bilo korupcije, na koju je on praktično žmurio.

Tadić je označio Dragana Đilasa, sadašnjeg lidera Saveza za Srbiju, za jednog od glavnih krivaca za njegov poraz na predsedničkim izborima 2012, a smatra da ga tada nisu podržali ni potpredsednici DS.

– Nisam imao suštinsku podršku ni svojih potpredsednika u to vreme – oni su imali svoje filmove, svoje ideje… To je jedino moglo da se reši brzom akcijom, novom stranačkom skupštinom – svega sam toga bio svestan – izjavio je Tadić u intervjuu za BBC na srpskom, koji je objavljen tačno osam godina od prelomnih izbora, kada je SNS došao na vlast.

1 Comment
  1. Dzon smit komentariše

    A i ti si imao svoj film,us steel ,topljenje tenkova,lopov dinkić, konfiskacija,,privatizacija,,nisi sposoban,nisi patriota,Amerikanci svaka treba reci,pa idi kod njih.nama nas čovek da razume naše potrebe ,zatim hteo si u Tuzli da napraviš glavno čvorište za gas,kod bošnjaka pa da od njih zavisimo.treba od nas oni zavise.nisi ti ni za sta,doveo te haos na vlast.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.