“Sve za moj grad”: Zaplijenjeni dupli birački spiskovi i evidencije glasača DPS-a!

0

Aktivisti koalicije “Sve za moj grad!” otkrili su veliki broj malverzacija na više biračkih mjesta u Podgorici, a zaplijenjeni su izborni materijali iz dva štaba DPS-a na Koniku i u Donjoj Gorici, a uhvaćeni su aktivisti DPS-a u podmićivanju birača na Starom aerodromu. Dokaze su objavili na zvaničnoj Fejsbuk stranici “Sve za moj grad!”. Na spiskovima se vidi da je vođena ručna evidencija birača, a pored nekih imena se nalaze i brojke koje govore o prodaji ličnih karata.
“Dvije mobilne ekipe koalicije uspjeli su da otkriju štabove DPS-a i zaplijenili su materijal i duple biračke spiskove. Vozilo “pik ap”, cetinjskih registarskih oznaka, parkirano je na Starom aerodromu i tu se dijele namirnice da bi se glasalo za DPS. Takođe, mašine za asfaltiranje su i juče i danas na ulicama u Murtovini gdje asfaltiraju ulice koje su završene prije pola godine. Aktivisti kolaicije “Sve za moj grad!” su uspjeli da pronađu mini štabove DPS-a na Koniku i u Donjoj Gorici i zaplijenjeni su birački spiskovi gdje se vodila dupla evidencija birača. Trenutno je na terenu 8 mobilnih ekipa koalicije i prikuplja se materijal i otkrivaju malverzacije koje će se odmah objavljivati, potvrđeno nam je u toj koaliciji.
Takođe, kako mediji prenose, i aktivisti ostalih opozicionih partija i koalicija su na terenu i otkrivaju malverzacije DPS-a.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.