Sve je spremno za prvi veliki Budva beer fest

0

Od 14. do 16. juna u Budvi, na Stadionu “Lugovi”, održaće se prvi Budva beer fest.

Jedan od najposjećenijih gradova na Jadranskoj obali u letnjoj sezoni biće domaćin pravom muzičkom spektaklu, na kome će nastupiti velike regionalne zvijezde i najpoznatiji rok i pop bendovi.

Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See, uz tribute bendove, nastupiće pred publikom, koja se očekuje iz susjednih i zemalja regiona.

Budva je spremna za veliki muzički spektakl. Sve ono što je u domenu organizacije, od obezbjedjenja do smještajnih kapaciteta, je spremno i na raspolaganju gostima festivala. Ovakva muzička manifestacija traži punu posvećenost i odgovornost i upravo zato, u želji da grad pruži najbolje što naš ima gostima festivala, koristiće se svi raspoloživi resursi i domaćini će dati sve od sebe da ovo postane dobra tradicija i prepoznatljiva festivalska destinacija.

Budva se konstantno razvija i raste. Nova pravila poslovanja, poštovanje ekoloških standarda zbog očuvanja obale, novi sadržaji namijenjeni gostima svih generacija samo su dio priprema za novu sezonu, koje traju tokom cijele godine. Biće ovo festival atraktivan za mladu publiku, ali će Budva beer fest biti na početku sezone i sjajna prilika i mjesto dobre zabave i za sve one generacije koje vole ovakvu vrstu provoda i koncerata na otvorenom.

I najpopularniji bendovi i izvođači spremni su za susret sa publikom prvog Budva beer festa.

“Radujem se što ću ljetnju sezonu početi na moru, u Budvi pred 20.000 raspoloženih gostiju. Očekujem sjajnu energiju, podsjetićemo se najvećih hitova i uvjeren sam da ćemo posle festivala o njemu pričati kao o dogadjaju koji se pamti. Rijetke su prilike da na jednom mjestu pozdravimo publiku iz okolnih zemalja u kojima inače rado nastupamo i zato se posebno radujem Budva Beer festu” – izjavio je Željko Joksimović, kao jedna od vodećih zvijezda festivala, ali i najpopularnijih izvođeča u regionu inače.

Ljeto je pravo vrineme za ovakvu vrstu provoda, kakvu Budva beer fest besplatno nudi publici čitavog regiona. Budva i velika imena muzike vas čekaju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.