17. 10. 2018. - 10:16

FLEŠ

Supruga ubijenog lidera Srba sa Kosova za Borbu: I ulica u Podgorici treba da ponese časno ime Olivera Ivanovića!

Svi gradovi sa kojima je Oliver Ivanović bio povezan, a naročito njegova Podgorica, treba da imaju ulicu koja će ponijeti njegovo časno ime, kaže u razgovoru za Borbu njegova supruga Milena Ivanović. Navodi i da nakon više od pola godine nikakvih zvaničnih informacija o njegovom ubistvu nema.
-Postoje određene informacije koje sam dobila iz nezvaničnih kontaka, ali o kojima ne bih da govorim. Čekam konkretne i zvanične razultate istrage za koje se nadam da će biti uskoro. Nikako mi se ne sviđa to što je ovoliko vremena prošlo bez ikakvih rezultata. Nadam se da cilj odugovlačenja nije da se ovaj slučaj marginalizuje i padne u zaborav. To nikako ne bi bilo dobro, priča Milena Ivanović.
Veruje da će izvršioci i nalogodavci ovog gnusnog zločina biti privedeni pravdi, jer “Oliver to zaslužuje, zaslužuje to njegova porodica, kao i prijatelji”.
-Smatram da svi veći gradovi, posebno oni sa kojima je Oliver bio povezan na poseban način, a to jeste i njegova Podgorica, treba da imaju ulicu koja će ponijeti njegovo ime. Da se ne zaboravi. Da nas sve podsjeti da ovako ovo ne bi smjelo da se ponovi, nikada više, poručuje njegova supruga.
Ono što ljuti, kako dodaje, jesu spekulacije i nagađanja sa kojima se srijećemo svakodnevno.
-Smatram da nije u redu da se Oliverovo stradanje zloupotrebljava i koristi za prljave igre. Nadam se da će i oni koji plasiraju dezinformacije odgovarati pred sudom, naglašava Milena Ivanović.
Prema njenim riječima svašta možete da vidite i pročitate u medijima, a albanska strana od početka fingira istragu u pravcu Srbije.
-Ne želim da spekulišem. Čekam zvanične rezultate istrage. Izjavu nisam još uvek dala kosovskom tužilaštvu, uradiću to uskoro i imaću određena pitanja za njih. Čula sam se sa tužiocem u vezi izjave koju trebam da dam, navela je ona.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *